Elhalasztják a Škoda Roomster leváltását

2015.08.25. 14:25

A Škoda korábban házon belül oldotta meg a dobozautó-tervezést, de úgy tűnik, a Roomster második generációja már szabványos megoldás lesz. A VW Caddy orrára akasztanak a csehek saját hűtőmaszkot. Ám épp ez az oka, hogy most késik a modellváltás.

A cégtől kiszivárgott információk szerint már az idén megtarthatták volna a bemutatót, de úgy döntöttek, 2016-ra tolják át az eseményt. Állítólag azért, hogy a nemrég felújított Caddy eladásainak növekedését ne akassza meg a Roomster, amely várhatóan valamivel olcsóbb és jobban felszerelt lesz ugyanazért a pénzért – ráadásul sokkal inkább keltheti új modell benyomását, mint a konzervatívan átdolgozott Volkswagen.

Így az idén kevesebb lesz a Škoda újdonság, Frankfurtban várhatóan néhány új Superb változatot láthatunk majd a márka standján.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.