Csak beindul a Hyundai sportmárkája

2015.08.26. 18:02

Az N Performance-ről először 2013 végén hallhattunk, és azóta sem történt semmi azon túl, hogy az i20 WRC egyik festési változatának orrán egy bazinagy N betű éktelenkedett, egyébként fekete-piros-kékben, ami nem kicsit BMW-s hatást kelt. Persze ez csak véletlen, mint ahogy az is, hogy az N épp az M után jön az ABC-ben.

A lényeg, hogy bő két hét múlva, a Frankfurti Autószalonon minden erről az N betűről, és a sportosságról szól majd a Hyundai standon. Elhozzák a Veloster rettentő agresszív fazonú RM15 változatát, az i20 WRC-t, és beígérték az egyelőre ismeretlen Vision Gran Turismo tanulmány leleplezését is, amelyet a Gran Turismo 6 konzol-játék felhasználói tölthetnek majd le valamikor a közeli jövőben. Ez azt is jelenti, hogy az N Performance márka valódi tartalmára még várni kell, egyelőre marad az ígéret, amely szerint az egybetűs márkajelzés később igazán különleges és újszerű nagy teljesítményű autókon jelenik majd meg, ahogy a koreaiak sajtónak szánt bullshit-gyűjteményében áll.

Az egyetlen biztos pontnak az tűnik, hogy 2016 elején, a Monte Carlo ralin indul a gyári WRC csapat első éles szezonja, ahol a cél egyértelműen a VW Polo legyőzése lesz.