Így még nem láttad a Top Gear Stigjét

2015.09.13. 11:53

Az angliai Dunsfold repülőterének kifutópályáját jól ismerjük a világ legnépszerűbb autós tévéműsorából, a közelmúltban széthullott Top Gearből. Most azonban végre egy olyan videót láthatunk a pályáról, amilyet eddig még soha.

Ezúttal sem más kalauzol minket, mint a Stig, aki egy Mercedes-Benz SLS Blacket vezet. Az autóra ráadásul egy 360 fokos látószögű kamerát is felszereltek. Ez azt jelenti, hogy a teljes kör alatt nézelődhetünk bármerre, amerre éppen jólesik. Láthatjuk, hogyan mozog az autó fara, amikor már halljuk a gumik csikorgását, és azt is megfigyelhetjük, hogy a kanyarokban megcsípi-e a fű szélét a titokzatos pilóta.

Mindehhez csupán el kell indítani a videót, majd a W, A, S és D billentyűkkel forgathatjuk is a kamerát, kiválaszthatjuk a nekünk leginkább tetsző nézetet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.