Így büntet mentőautót a BMW-s

2015.09.24. 14:38

Mindenféle vérmérsékletű és szabálytűrésű sofőr létezik, de van néhány alapszabály, amit mindenki betart. Az egyik ilyen, hogy nem tartjuk fel a mentőautót, sőt, segítjük a haladását, ahogy csak lehet. De mindig akadnak kivételek.

Ez a középkorú BMW M6 tulajdonos úgy érezte, fontosabb a felháborodása afelett, hogy egy mentő megelőzte a belső sávban, mint bármi más, így visszaelőzte, majd állóra fékezett a belső sávban, kétséget sem hagyva felőle, hogy semmiképp nem engedi tovább haladni a villogóval, de sziréna nélkül közlekedő életmentő járművet. Kicsit még ki is szállt beszélgetni, majd tovább haladt, arra nyilván nem számítva, hogy a mentőben fedélzeti kamera is van, leginkább az efféle esetekre.

Úgy tudjuk, a mentőautó egy trombózisos beteget szállított épp a kórházba, ahol valóban percek is számíthatnak a túlélés szempontjából. Zelenograd körzetében a média is felkapta az esetet, és persze a rendőrség is vizsgálatot indított, így a BMW-s akár börtönbüntetést is kaphat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.