Hármas karambol egy galamb miatt

2015.11.01. 10:04

Egy madár miatt történt hármas karambol a napokban Oroszországban. A galamb az útszéli füves területen bóklászott, majd úgy döntött, átkel az úttesten. Mindezt ráadásul nem repülve, hanem gyalogosan, kényelmesen sétálva tette. Aztán jött egy Ford, amelynek sofőrje a világért sem szerette volna elgázolni a szárnyast, így belelépett a fékbe.

A mögötte haladó nem tartott megfelelő követési távolságot, de még el tudta rántani a kormányt, így csak a Ford oldalát gyalulta meg egy kissé, letörve a jobb oldali visszapillantó tükröt is. A következő autó azonban már nem tudott megállni, és belecsattant a madármentő sofőr járművébe. A hármas balesetet egy parkoló autó fedélzeti kamerája rögzítette.

Ki volt a hülye?

  • 1407
    A többiek, amiért nem tartottak követési távolságot.
  • 531
    A fordos: miért nem csapta el?
  • 342
    A galamb. Mit képzel már magáról?

Érdekes, hogy a Ford vezetője a baleset után kiszállva teljesen nyugodtnak tűnik. Azt ugyanakkor nem tudni, hogy a galambbal mi történt. Vajon végül elgázolták, ijedtében elrepült, vagy még épségben átért az úton?

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.