Ennél menőbb autós videót ma már nem látsz

2015.11.06. 13:45

Új szintre emelte a Subaru a látványos ralis videók műfaját. Korábban már több olyan felvételt is láthattunk, amelyen a kamerát 360 fokban, szabadon forgathatjuk, így követhetünk akár egy gyors kört a Le Mans-i aszfaltcsíkon. Most viszont ezt is megfejelték egy fokkal: a pilótát és navigátorát is megnézhetjük munka közben.

A két alany David Higgins és Craig Drew, akik 2011 óta zsinórban minden évben megnyerték az amerikai ralibajnokságot. A felvétel a Lake Superior Performance Rallyn készült, és egy Subaru Impreza WRX STI-t terelget éppen a Man-szigeti születésű pilóta. A páros egyébként igen sikeres szezonon van túl, az idei pontvadászatban egyszer sem találtak legyőzőre.

A képet az egérrel a videóra kattintva, és a kívánt irányba mozdítva tudjuk forgatni, a Subaru Motorsports mobilalkalmazásával pedig iOS-es és androidos készülékeken is működik ez a funkció. Sőt, aki esetleg virtuális valóság szemüveggel rendelkezik, még élethűbb élményben részesülhet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.