AMG-Mercit a születésnapra

2015.11.21. 17:03

Floyd Mayweather neve elsősorban a bokszrajongók számára lehet ismert. Aki még nem nagyon hallott róla, annak csak annyit, hogy sokan az elmúlt évek legjobb profi ökölvívójának tartják súlycsoportoktól és szervezetektől függetlenül. Néhány hónapja negyvenkilencedszer is nyerni tudott, majd bejelentette visszavonulását.

Aki viszont jobban követi a vele kapcsolatos történéseket, jól tudja, hogy Mayweather gazdag. Nagyon. Ráadásul nem is szerénykedik: ha kell, dollárkötegekkel pótol, ha pedig úgy tartja kedve, akkor luxusautókkal. Nekünk most inkább az utóbbi érdekes, annál is inkább, mert fia tizenhatodik születésnapján sem garasoskodott, amikor ajándékot kellett választani.

A Koraun nevű srác eddig is igen menő lehetett a barátai körében, hiszen apja azért elég komoly sportkarriert tudhat maga mögött, és biztosan mutatott már fiának is néhány fogást, hogy meg tudja magát védeni. Most viszont egy Mercedesnyivel lett vagányabb, hiszen egy masnival díszített C450 AMG-t kapott a fatertól.

A világsztár sportoló mellesleg nem veti meg a gyors és méregdrága gépeket. Van otthon egy Koenigsegg CCXR Trevitája, egy Lamborghini Aventadorja, több Ferrarija, de betárazott például Bugattiból is: négy Veyron büszke tulajdonosa. Miért pont fiától tagadta volna meg ezt az élvezetet?