Ájulásig szívatták az anyukát

2015.11.28. 15:12

Az orosz Vitalij ismert Youtube-huszár, csatornája tele van szívatós, átverős videókkal. Ezúttal saját anyját tréfálta meg, de a fagyi visszanyalt. A Dubajban játszódó videó elején egy Nissan SUV-ba ülnek be, anyuka pedig nem is sejti, hogy a volánnál egy profi kaszkadőr ül. Amikor aztán fia arra kéri, hogy kapaszkodjon, elkezd aggódni.

Itt ugyanis nemcsak egyszerű gyorsulgatásról van szó, egy körforgalomhoz érve a sofőr két kerékre kapja az autót, a hölgy arcára pedig kiül a rettegés, és elég hangosan kérleli útitársait, hogy ugyan hagyják már abba. Hátul persze mindenki röhög, de érdemes figyelni a kaszkadőr teljesen rezzenéstelen ábrázatát is. Amikor ismét mind a négy kerék éri a földet, anyuka megnyugodni látszik, de ez nem tart sokáig: a bal oldal újra felemelkedik. Ekkor pedig jön a bosszú is.

Az alma tehát nem igazán esett messze a fájától, a megtréfált hölgy ájulást imitálva gyorsan visszavág fiának. Amikor már nagy ijedségükben hideg vízzel kenegetik, elégedetten elmosolyodik, majd az egész társaság nevetésben tör ki. De mit keres egy körforgalom a sivatag kellős közepén?