Megoldódott a levegőnek ütköző autók rejtélye

2015.12.02. 17:35

A jelenet eléggé meglepő: két kisbusz és egy személyautó szenved balesetet valamiféle láthatatlan erőnek köszönhetően. A térfigyelő kamerák felvételei bejárták a világot, de szó sincs láthatatlan erőtérről, ennél sokkal hétköznapibb a magyarázat.

Nem tudni, mi okból, de egy kábel vezetett végig az úton, amelyen a legtöbb arra járó autó egyszerűen áthaladt, egészen addig, amíg a kép jobb szélén látható úttisztító jármű forgókeféje fel nem tekerte. Az így legalább húsz centi magasba emelkedő, feszes kábel volt az a láthatatlan erő, amely a balesetet okozta, falként állítva meg a gyorsan közeledő magas építésű furgont. A kábel persze nem látszik a gyenge felbontású kamera képén, így alakulhat ki a nézőben az a képzet, hogy valamiféle misztikus erőtér lépett működésbe.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.