Porschéval tanulni élvezet

2015.12.03. 17:25

„Figyelj, az autó egy kicsit más lesz, mint amit megszoktál” – ehhez hasonló szöveggel indít tanítványainak az oktató, mielőtt vizsgára készülnek. Nem tudni, hogy korábban milyen kocsival zajlott az oktatás, de biztosan nem egy Porsche 911-essel.

Szegény tanulók persze rögtön megijednek a több száz lóerős autótól. Van itt eltúlzott gázadás, elhibázott párhuzamos parkolás, de kilinccsel előre vett körforgalom is.

A franciaországi Porsche-képviselet videója valószínűleg megrendezett, de ötletes próbálkozás. Azt akarták elérni, hogy a leendő vásárlók fontoljanak meg egy látogatást egy gyári vezetéstechnikai tréningen, mielőtt komolyan meghajtanák új sportautójukat.

A Porsche mindig is kínált modelljeikhez különféle képzéseket. A legnyersebb típusokhoz alapáron jár az oktatás lezárt versenypályán, képzett oktatókkal. Ezek a programok hosszú távon is fontosak egy márka számára, hiszen nincsen rosszabb reklám, amikor egy tehetős törzsvásárló töri össze magát egy Porschéban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.