Össznépi mókába kezdett a Honda

2015.12.06. 10:27

Most, hogy a világ legjelentősebb autó- és motorsportbajnokságai véget értek, és minden lényegi kérdés tisztázódott, a Honda egy egyszerű, mókázós napra invitálta pilótáit. Ehhez pedig néhány utcai Civic Type R mellett hadra fogtak egy WTCC-s versenyautót és egy MotoGP-s versenymotort is.

A dolog érdekessége, hogy az egyre inkább elterjedő, de még mindig elég menő 360 fokos videózás mellett döntöttek, amikor megörökítették az örömfutamot. A helyszín az olaszországi Circuito Tazio Nuvolari, és a versenyzők sem nyeretlen kétévesek. A motoron ugyan nem a két nagyágyú, Pedrosa és Marquez közül pattant fel valaki, de a fiatal Jack Miller is a királykategóriában csavarta már a mögöttünk hagyott szezonban. A túraautó Tiago Monteirónak jutott. Az utcai gépek egyikébe az idény legjobb hondás vébé-menője, Gabriele Tarquini ült, a többin pedig Gordon Shedden, Matt Neal és Jack Clarke, a Brit Túraautó-bajnokság versenyzői osztoznak.

A kevesebb mint kétperces videó képét az egérrel forgathatjuk, ahogyan nekünk éppen tetszik. Mindenképpen érdemes azonban a hangot is felcsavarni kicsit, a készítők ugyanis megtették nekünk azt a szívességet, hogy nem barmolták el felesleges zenével az élményt.