Amikor a Mikulás is kilinccsel előre csapatja

2015.12.19. 16:04

Valami nagyon durvát keverhettek egymás reggeli kávéjába a Ford marketingesei. Alig háromperces az a videó, amellyel a közelgő karácsonyi ünnepekre hangolnak, de belezsúfoltak szinte mindent, ami az eszükbe jutott. Jobban mondva mindent is.

A kisfilmben játékok és élő szereplők is feltűnnek, de egybefüggő sztoriról azért nem mernénk határozottan beszélni. A lényeg, hogy a Mikulás erős késztetéssel ébred némi huligánkodásra. A csapatáshoz persze nem a rénszarvasokat választja, hanem egy Focus RS-t. A hóban keresztbecsúszó nagyszakállút rövidesen a rendőrök is üldözőbe veszik.

A Snowkhana 4 videóban feltűnik továbbá Darth Vader és Chewbacca is, meglovagolva a napokban bemutatott új Star Wars epizód körüli őrületet. A Toy Storyból jól ismert űrhajós, Buzz Lightyear pedig Jean-Claude Van Damme-ot megszégyenítő módon spárgázik két kamion között.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.