Kerékcsapágy-csere? Gyerekjáték!

2015.12.26. 13:48

Phoenixnek hívják a srácot és ötéves. Ő az idei szerelős videók legmókásabbikának sztárja.

Tele van a net az úgynevezett how-to (így csináld) videókkal, amelyeknél csak a how-not-to (így ne csináld) videók hasznosabbak. Amikor a hobbihebrákoló elbizonytalanodik, melyik irányban is volt fent a seeger-gyűrű az 1972-es Reliant Scimitarja ötös váltójának előtéttengelyén, csak beüti a keresőszavakat, és egy kattintás múlva ott a mozgókép, amelyen egy bajszos, szemüveges, bütykös kezű szaki elmagyarázza nem csak az irány, de a seeger-gyűrű leppölés fekete mágiájának jelentőségét is.

Hogy ennek a formátumnak bőven van hová fejlődnie, arra a legjobb bizonyíték a Phoenix főszereplésével készített kerékcsapágy-csere egy 2001-es amerikai piacos Toyota Corollán. A szakmai és emberi felkészültség, a rátermettség, a megfelelő szerszámhasználat és az előírt célszerszámok megléte mind a műfaj királykategóriájába emelik a művet, de leginkább csak röhögünk és ámulunk az apuka zseniális munkáján.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.