Tovább hergel az új csúcs-Cayman

2015.12.26. 10:13

Nem áll le a promóvideókkal a Porsche: a pusztuló betonoválon döngetés után itt a Cayman GT4 pályaváltozatáról egy újabb anyag, a reptéri csapatás.  

A Porsche novemberben jött ki a Cayman GT4 Clubsporttal. Az amúgy sem szerény Cayman GT4-nél 38 kilogrammal könnyebb, duplakuplungos hatfokozatú váltóval és mechanikusan záró sperrdifivel készülő pályaváltozat az úgynevezett úrversenyzők és a félprofi autóversenyzők álma. Nincs szükség vele utólagos barkácsolásra, a versenyülés, a hatpontos biztonsági öv, a bukókeret, az állítható sportfutómű mind a gyárban kerülnek bele, ahogy a nagyobb teljesítményű fékszett is.

A Porsche több komolynak mondható nemzeti és regionális bajnokság homológszabályzatával összhangban dolgozta ki a Clubsportot, így elvileg rajtrakészen adják át a megrendelőnek. Az efféle videók is tükrözik az igyekezetet. A tavaszi szezon kezdetére megpróbálnak minél több ügyfelet összeszedni, azok száma ugyanis jó mércéje lesz majd a projekt sikerének. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.