Ennél vagányabb nem lehet egy Tesla Model S

2016.01.01. 06:35

A Liberty Walk egy japán gyökerű tuningcég, amelynek védjegyei a szélsőségesen egyedi idomok. A Dodge Challanger SRT Hellcattől a Lamborghini Aventadorig csinálnak ők body kittet mindenhez, bár a Teslával még nem volt dolguk. Ez a képen egy internetes népművész, Khyzyl Saleem munkája. Szerinte ilyen lenne a Model S, ha a sajátos stílusokról ismert japánok hozzányúlnának.

Bár nem jellemző, a Teslát is elérték már a tuningműhelyek munkái. Egy elektromos autónál általános probléma, hogy a teljesítménynövelés itt nem játszik, lévén nincs újragondolandó kipufogószett, nincs játék a szelepekkel, ahogy átprogramozott vezérlés sincs. Ezért az aerodinamikai csomaghoz szokás nyúlni, ahogy például a Saleen vagy a Larte Design nyúlt korábban a Model S-hez. A Liberty Walknál egyelőre fel sem merült az ötlet, de ha Khyzyl képét látva kellő számú teslás veri náluk az ajtót, valószínű nem mondanak nemet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.