A Jóbarátok sztárjával folytatja a Top Gear

2016.02.04. 16:24

Matt LeBlanc, akit a legtöbben a Jóbarátok Joey-jaként ismernek, elvállalta, hogy Chris Evans műsorvezető partnere lesz a Top Gearben.

A 48 éves amerikai komikus azt mondja, megszállott autóbolondként és Top Gear rajongóként igazi megtiszteltetés számára az új állás. Chris Evans is lelkes, és bár részleteket nem árult el, azt mondja, nagyszerű ötleteik vannak a jövőbeli adásokra. Korábban úgy volt, hogy megfelelő partner híján Evans egyedül viszi végig az új Top Gear évadot, de úgy néz ki, belátták, hogy a korábbi formátum, ahol a műsorvezetők párbeszédei legalább olyan fontos szórakoztató elemnek bizonyultak, mint az aktuális téma, mással nemigen pótolható.

LeBlanc korábban már szerepelt a Top Gearben, a 18. epizódban: vezette a Kia Cee'd-et, amely akkor a sztár olcsó autóban sorozat olcsó autóa volt, de vezette a McLaren MP4-12C-t is, Stiggel az anyósülésen. Már akkor azt mondták róla, hogy komoly autófanatikus, és igazán jól is vezet – most megmutathatja, van-e olyan jó, mint az előző gárda.