Így népszerűsítik a visszatérő DeLoreant

2016.02.06. 10:47

Alig több mint egy hete ütötte fel a fejét a hír, hogy feltámadhat a legendás DeLorean. A cég maradványait és az azokhoz kapcsolódó jogokat birtokló DeLorean Motor Company mintegy háromszáz autó megépítéséhez elegendő alkatrésszel rendelkezik. Ezekbe modern motorok kerülhetnek majd. A hírek szerint hamarosan megkezdődik a gyártás, 2017-ben megérkezhetnek az első példányok.

A céldátum olyannyira közeli, hogy a napokban már az első hivatalos promóciós videót is fellőtték az internetre. Nem bonyolították túl a sztorit: egy férfi szemez a sirályszárnyaival hívogató sportkocsival. Beül, elhajt, majd egy szerencsepénzt hajít a nagy semmibe.

Összehasonlításként álljon itt egy másik rövidfilm is. Egészen pontosan egy 1982-es televíziós reklámszpot, amely a DeLorean DMC-12 és a sirályok közötti párhuzamra épült fel.

A hírek szerint az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy az ikonikus, rozsdamentes acélkasznis sportautó V6-os blokkal tér vissza. A 300-400 lóerő közötti hathengeres akár a Hyundai Genesis Coupéból vagy a Nissan 370Z-ből is érkezhet. Egyes források ugyanakkor azt sem tartják kizártnak, hogy egy kompaktabb amerikai V8-ast építenek be. Mi mindenesetre kíváncsian várjuk, 2017 nincs már olyan messze.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.