Mégis lesz új Alfa Romeo az év elejére

2016.02.09. 11:37

Egyelőre csak hallani az Alfa Romeo fejlesztésére fordított milliárdokról, de a kézzel fogható eredmények egyelőre váratnak magukra. A hátsókerék-hajtású Giulia késik, nem is keveset, de a Fiat csoportnál azért csak mutatnak valamit az idei Genfi Autószalonra.

Nagy dobásra persze nem kell számítani, csak a Giuliettát újítják fel, de egyelőre csak azt tudjuk, hogy a bemutatóra február 24-én kerítenek sort, azt viszont még nem, hogy miben áll a meglepetés. A motorválaszték nagyját épp tavaly cserélték le, így nem túl valószínű, hogy most hozzányúlnának, valószínűbb, hogy egy kisebb optikai frissítésre kerül sor. Ennek épp ideje is, hisz a típus 2010 óta van piacon, lényegében változatlan külsővel.

Persze ez jelenleg inkább csalódás, mint örömhír a márka rajongói számára, hisz mindenki azt várta, hogy mostanra megmutatják a Giulia négyhengeres, hétköznapi változatait. A nagy szedánnal azonban a hírek szerint komoly problémák adódtak, így soron kívül bele kellett nyúlni a konstrukcióba, ami jelentős csúszást jelent a korábbi menetrendhez képest.