Álmai autójával lepte meg édesapját

2016.02.22. 06:21

Igazán különleges meglepetést eszelt ki édesapja ötvenedik születésnapjára egy amerikai srác. Na jó, valójában ez már az a kategória, amihez nem elég a puszta jó szándék és a szeretet, hanem bizony egy vastagabb pénztárcára is szükség van.

A fiatal fiú ugyanis egy 2016-os Corvette Z06-tal ajándékozta meg a fatert, és ha már így tett, akkor persze a reakciókat videóra vette, és feldobta az internetre. Édesapja nyilvánvalóan nagyon örült álmai sportautójának, a tűzpiros Chevynek.

Csak emlékeztetőül: a Z06-os Corvette-et 650 lóerős, 6,2 literes V8-assal szerelik, csúcsnyomatéka 880 newtonméter. Ehhez ennél a konkrét példánynál nyolcsebességes automata váltó társul. Az Egyesült Államokban egy ilyen autó alapára 79400 dollár, azaz 22 millió forint.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.