Saját testével mentette a gyereket a fehérorosz rendőr

2016.03.06. 09:32

Igazán hősiesen igyekezett megmenteni az úton átkelő fiatalt egy fehérorosz rendőr. A tinédzsert saját testi épségét is kockára téve próbálta elrántani egy érkező egyterű elől, az autó azonban végül mindkettejüket elütötte. Komolyabb bajuk szerencsére nem esett.

Egy másik jármű fedélzeti kamerájából jól látszik a gyalogátkelőhelyet jelző tábla. Ő azonban hiába lassít le, hogy átengedje a fiatalt: balról jön egy előzés, majd megtörténik a baj. A rendőr eközben elkapja a diák táskáját, és igyekszik elrántani a gyalogost, miközben ő maga fordul háttal az érkező autónak.

Végül mindketten gyorsan felpattannak a földről, látszólag komoly baja egyiküknek sem esett. Az egyenruhás pedig azonnal intézkedik is, máris nyitja a szabálytalankodó és balesetet okozó autó ajtaját. Hogy aztán végül milyen büntetéssel sújtották az autóst, nem tudni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.