Jön az összkerekes Captur, de nem nekünk

2016.03.16. 14:24

Nem volt tátongó lyuk a Captur kínálatában, de azért betömik: összkerékhajtású változatot jelentett be a Renault kis crossoveréből. Kaptur 4x4 néven jön, egyelőre csak az orosz piacra.

A Renault valamit nagyon tudhat, amit mi nem, máskülönben nincs ésszerű magyarázat, miért az orosz autópiac legsötétebb napjaiban jön ki egy orosz piacra szabott modellel. Ez lesz a Kaptur 4x4, így, K-val, mert K-val könnyebb összeszinkronizálni az orosz nyelvű marketinget: magas minőség (Качество), kényelem (Комфорт) és szépség (Красота). A Renault március végére ígért bővebb tájékoztatást a modellváltozatról, amiről annyit még tudni lehet, hogy a moszkvai üzemükben készül majd. Akkor kiderül, jut-e belőle nyugatra is. Nagy űrt mondjuk nem jelent a hiánya, tekintve, hogy a szinte azonos Nissan Qashqaiból egyébiránt már van négykerékhajtású mifelénk.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.