Ezért Schmitz a Nürburgring királynője

2016.03.19. 15:00

Sabine Schmitz igazi legenda a Nürburgringen. Mivel lényegében a versenypálya mellett nőtt fel, bőven volt ideje gyakorolni. Az élményautóztatás mellett attól sem riadt vissza, ha éppen egy Ford Transittal kellett nekivágnia a Nordschleifének. A jövőben a Top Gear csapatának tagjaként is találkozhatunk vele, most viszont egy újabb nürburgringi csapatással hívta fel magára a figyelmet.

A videóban Schmitz egy Porsche 911 GT3 R-t vezet, nem is akárhogyan. Már az első percben nagyjából húszat előz, de a folytatásban sem tétlenkedik. Úgy tűnik, a lelkiismerete nem bírja, ha akár csupán egyetlen autó is előtte halad.

Persze nem véletlen, hogy Sabine Schmitz ilyen magabiztosan előzget. A pálya minden egyes szegletét kiválóan ismerheti, a becslések szerint ugyanis mintegy 30 ezerszer ment már végig rajta. Ez kilométerre átszámolva 624 ezret jelent.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.