Holnap leplezik le a nép-Teslát

2016.03.31. 16:26

Helyi idő szerint holnap hajnalban leplezik le a Tesla következő új modelljét, amelynek a gyártása várhatóan jövőre indul majd. Ez lesz a kínálat legolcsóbb darabja, és nyilvánvalóan ettől várják, hogy olyan szintre emelje a termelést, amely már stabil nyereséget hozhat a cég számára.

Rengeteg találgatás látott napvilágot az utóbbi napokban a Model 3-mal kapcsolatban. Már most tudni vélik, hogy 4 másodpercen belül elérheti majd a 60 mérdöld/órás, azaz 96 km/h-s sebességet, a 480 km-t tesz majd meg egy feltöltéssel és az ára kiviteltől függően 35 és 60 ezer dollár között lesz. A gyártó azonban semmit nem erősített meg, sőt, Elon Musk nemrég azt jelezte, hogy a holnapi bemutató csak afféle első fázis lesz, ahol csak a típussal kapcsolatos információk egy részét teszik közzé, később, a bemutatóhoz közelebbi időpontban tudhat meg mindent a közönség egy második eseményen.

Aki élőben nézné a Model 3 lelplezését, az holnap hajnalban, 5:30-tól nyomon követheti az eseményt a Tesla honlapján, sőt, a rendezvény alatt már rendeléseket is fogadnak az autóra.