Fényben járó Model 3-at videóztak

2016.04.09. 18:07

A Tesla mindent megtesz, hogy ne enyhüljön a figyelem a Model 3 körül. A statikus bemutató és az éjszaka tesztvezetős videók után itt a következő lépcsőfok: nappali fényben videóztak egy járó 3-ast.

A kaliforniai Marina Del Rey-ben videózta ezt a néhány másodpercet a Tesla Motors Fans nevű YouTube-csatorna. Jól láthatóan valamiféle forgatás zajlik, legalábbis aligha véletlenül gurul a Model 3 előtt egy felkamerázott Model S.

Csütörtökön volt egy hete, hogy a Tesla bemutatta a Model 3-at. A Model S alá pozícionált, 35 ezer dollárról induló villanyautótól reméli a Tesla, hogy kilép a rétegmodellek kategóriájából, és belátható időn belül felzárkózik termelési mennyiségben is a prémium konkurensekhez. Ha csak az elmúlt egy hét eredményeit nézzük, van okuk optimizmusra, ugyanis ennyi idő elég volt nekik, hogy túllépjenek a 325 ezer előrendelésen. Mindezt úgy, hogy azzal valószínű minden ezer dolláros előleget kifizető ügyfelük tisztában van, hogy 2017 vége előtt aligha kapják kézhez autójukat.