Feszkó az új Top Gearben

2016.04.14. 18:13

Chris Evans és Matt „Joey” LeBlanc között feszül némi ellentét: a szofisztikált brit állítólag nem örül a prosztó amerikai húzásainak. Vagy csak mondták neki, hogy ne örüljön?

A BBC Top Gear című műsorának kezdetén hagyományosan vannak mindenféle híresztelések arról, hogy ki kivel nem jön ki éppen. Régebben a BBC és a műsorvezető-trió közti ellentétről pletykáltak inkább, de az új, már Jeremy Clarkson-mentes évad elején az új műsorvezetők közti feszültségről hallani. Az egész állítólag egy nem tervezett gumifüstöltetéssel kezdődött egy londoni emlékmű mellett, amelyet LeBlanc adott elő a Ken Block-féle Mustanggal – ami mellesleg épp erre való. Chris Evans azonban úgy érezte, ez már nem fér bele, és elnézést kért a Twitteren a Top Gear csapat nevében is.

A pletykák szerint azóta Evans és LeBlanc kapcsolatára leginkább a fagyos kifejezés illik. Az is felmerült, hogy LeBlanc szereplése nem is Chris Evans ötlete volt, csak azért erőltette a BBC vezetése, hogy jobb legyen a nézettség Észak-Amerikában. Ám az időzítés alapján – azaz hogy épp a májusi premier előtt néhány héttel hallani minderről, ráadásul elsősorban a brit bulvár-médiából – van egy olyan sanda gyanúnk, hogy ez is a kampány része: talán arra játszanak, hogy ha balhét szimatol a közönség, többen nézik majd az első adást.