Ukrajnában készült a Lamborghini limuzin

2016.04.20. 13:35

A sztreccslimó-műfajban semmin nem érdemes meglepődni, itt tényleg minden előfordulhat. Készült már nyújtott változat Trabantból, Hummerből és Corvette-ből is, de Lamborghini Reventón formájút most láthatunk először. Talán mondanunk sem kell, a formavilágon kívül nincs sok köze egyetlen Lambóhoz sem.

Az ukrán VIP-LIM nevű cég egy régi Mitsubishi Eclipse-ből készítette a nyújtott limuzint, ami önmagában is figyelemre méltó teljesítmény, és egész jól lemásolták a Reventón stílusjegyeit is. Belül kanapé, rengeteg nagy laposmonitor és még több Lamborghini felirat fogadja az utasokat. Azt nem tudjuk, hogy melyik motor hajtja, de a háromliteres, 210 lóerős V6-ossal sem lehet egy vadállat egy ekkora test. Ebben a műfajban viszont nem is ez számít. A Lambó-fazon pedig megadja a fellépést, amire szükség van. Esküvőkre és szalagavatókra nyilván ölik majd egymást érte.

Valósznűleg nem nagyon aggódik a gyártó, hogy a Mitsubishi védjegy-hamisítás miatt beperelheti, pedig lenne miért: a VW csoport keze simán elér odáig is.