2016.05.01. 14:20

Biztonsági kamera rögzítette Chile fővárosában, hogy három fegyveres férfi kirabolta az egyik helyi bevásárlóközpont óraüzletét. Ezt követően megtámadtak egy nőt is, akit autója átadására szólítottak fel. A menekülést a lopott autóval folytatták.

A hatóságok nem tétlenkedtek, és üldözőbe vették a menekülő rablókat. A videófelvételen már csak az akció vége látszik. Az azonban így is pontosan kivehető, hogy egy rendőrautó áll meg, mögötte egy motoros rendőr ugrik le a nyeregből. A piros Chevrolet-nek rögtön be is törik az oldalablakát, mire a menekülő bűnözők előre és hátrafelé is megpróbálnak meglépni. Ez nem sikerül, mellettük pedig kamion állja el az utat.

Ezt követően a szélvédőt is bezúzzák a rendőrök, majd kihúzzák az autóból a három gyanúsítottat. Az már nem látszik a videóban, hogy miként zárul az akció. A hírek szerint azonban az egyik rablót meglőtték, így ő kórházba került az eset után. Két társa őrizetben várhatja az ügy folytatását.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.