A hátsó ülésen szült, majd új autót kért

2016.05.08. 12:22

Egy Honda Fit hátsó ülésén adott életet gyermekének Beth Newell. A Reductress című női magazin alapító-szerkesztője nem sokkal ezt követően úgy gondolta, bepróbálkozik a gyártónál, és új autóért folyamodik. A Twitteren tett közzé egy bejegyzést azzal a kommentárral, hogy a szülés közben alaposan összekoszolódott az autó, esetleg kaphatna-e egy másikat.

A posztot tizennyolcezren osztották meg, és persze célba is ért, a Hondánál is olvasták. A japán gyártó marketingesei ki is használták a lehetőséget, és felvették a kapcsolatot Beth-szel. Természetesen nem azért, hogy új autót ajánljanak fel az újdonsült anyukának, de azért így is elég jófejek voltak. Kitakaríttatják az autót, a babának pedig pelenkákat ajándékoztak. Sőt, a képek tanúsága szerint egy hondás rugdalózót is kapott az újszülött.

Bár új autót nem tudott kiharcolni magának az anyuka, annyit azonban még sikerült elérni, hogy a tisztítás idejére csereautót kapjon a Fit helyett. A Honda is jól járt, hiszen nem várt nyilvánossághoz jutottak, amelyet pozitívan tudtak felhasználni.