Egymillió mérföldig hajtotta a Toyotát, kapott egy újat

2016.05.14. 17:07

Victor Sheppard 2007-ben vette meg Toyota Tundra pickupját. Az autót, amiből az USA-ban hagyományosan évi százezer fölött adnak el. Ez ott pickupként nem kimagaslóan sok, kemény a mezőny, így minden pozitív hírverés jól a japánoknak. A Toyotánál pedig jó érzékkel ismerték fel, hogyan kell tudatni a világgal: egymillió mérföld nem távolság a szervizelt autójuknak.

Victornak kilenc év kellett az egymillió mérföldhöz. Kilométerben az évi közel 200 ezres futást jelent, amit leginkább Észak-Dakota, Wyoming és Virgina államokban hajtott a Toyotába. A kilenc év alatt 117 alakommal vitte ugyanabba a márkaszervizbe, ami azt jelenti, hogy a gondos gazda átlag 14 ezer kilométerenként elvitte egy-egy rutin karbantartásra a pickupot. Az egymillió mérföld sportértékéből ez valamit tán levon, de ha hihetünk a Toyota közleményének, a négyliteres V6-os és a váltó probléma nélkül teljesítették a távot.

A Toyota kész ajánlat elé állította Victort most, hogy meglett neki az egymillió mérföld. Ők megkapják a használt Tundrát, ő pedig kap tőlük egy teljesen újat.