Halálugrás a körforgalmon át

2016.05.23. 16:22

Akár a Cobra 11-ből is származhatna a látványos ugrás, amelyet Romániában, Braila városában mutatott be egy 22 éves sofőr.

Mentségére szolgáljon, hogy nem szándékosan hajtott neki a körforgalom megemelt középső részének: állítólag elszenderedett a volánnál, ezért nem kerülte ki a betonépítményt. A körforgalom tervezői szerencsére nem korlátban gondolkodtak, hanem szépen körberámpázták a középső, megemelt füves területet, így az autó egyszerűen átrepült felette, és a másik oldalon lendületet vesztve megállt. Az autó alján ugyan biztosan megsérült néhány elem, de úgy tudjuk, a vezető nagyobb sérülések nélkül megúszta a manővert.

Ez persze nem jelenti, hogy következményei sem lesznek a látványos ugratásnak: úgy tudjuk, a sofőr ellen eljárás indul közúti veszélyeztetésért, ami akár a jogosítványa bevonásával is végződhet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.