Már megint hörcsögökkel zúz a Kia

2016.05.29. 15:08

A Kiánál már nem újdonság, hogy reklámfilmjeikben hörcsögöket – vagy legalábbis azok animált és emberi tulajdonságokkal felruházott változatait – szerepeltetnek. Most a Soulnak készítettek egy rágcsálós promót, amelyben a zene közösségépítő erejére építenek.

Az alapfelállás szerint egy fickó egyedül gitározik a parkban, majd megérkeznek a hörcsögök. Természetesen hangszerekkel és egy elektromos Soullal. Nemsokára beindul a nagy rohanás, és mintegy harminc hangszer szólal meg egyidejűleg. Egy-egy snitt erejéig nyilván a Soul különböző változatait is láthatjuk.

A végén megjelenik egy mottó is, amely a Soul kifejezést és annak angol jelentését használja fel egy kis szójátékra. A világnak több lélekre van szüksége – vagy éppen több Kia Soulra.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.