Biztonsági autóval keresztben elég menő?

2016.06.18. 13:57

Ezen a hétvégén rendezik meg az idei Le Mans-i huszonnégy órás autóversenyt. Csütörtökön már szabadedzéseken és időmérőkön vehették birtokba a pályát a versenyzők, a heves esőzés miatt azonban volt piros zászlós szakasz is. Arról, hogy ez az időszak se teljen eseményektől mentesen, az Audi R8 biztonsági autó pilótája gondoskodott.

Az 54 éves francia Yannick Dalmas az egyik kanyarban – amennyire a sötét, tükröződésektől sem mentes felvételen kivehető, az Essesnél – gyönyörű drifttel szórakoztatta a nézőket és a pályabírókat. Azt nem tudni biztosra, hogy szándékos mutatványról van-e szó, vagy egy nagy mentést mutatott be a sofőr, mindenesetre igen látványos volt a manőver. Dalmas nem mellesleg négyszeres Le Mans-i győztes, a nyolcvanas-kilencvenes években pedig a Forma-1-ben is szerepelt.

A Le Mans-i 24 órásról egyébként folyamatosan frissülő tudósítással jelentkezünk. A mezőny délután háromkor rajtol, de mi már addig is toljuk a tartalmakat, érdemes tehát figyelni a Totalcar címlapját.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.