Hatalmas siker a jubileumi Viper

2016.07.03. 15:57

Öt különböző, limitált szériás modellt dobott piacra a Dodge a Viper huszonötödik születésnapjára. Ez összesen 206 autót jelentett, amelyek a forgalmazás június végi kezdése után rövid időn belül gazdára is találtak. Most jöhet a hatodik.

viper-special-editions-prev 653

Az első öt változat közül egyébként az 1:28 Edition ACR volt, amelyből 28 darabot raktak össze. Ez a kivitel a tavaly októberben, Laguna Secában felállított körrekord előtt tisztelgett. Ott 1:28.65-öt futottak a Viperrel. Ezt a különkiadást negyven perc alatt elkapkodták.

A VooDoo II Edition ACR-ből 31-et készítettek. Két órára volt szükség ahhoz, hogy mind gazdára találjon. A százdarabos kék-fehér GTS-R Commemorative Edition ACR-széria, valamint a 25 példányos Snakeskin Edition GTC két nap alatt fogyott el. A Dodge Dealer Edition ACR huszonkét autójából annak a huszonkét kereskedésnek jutott egy-egy, amelyek a legmagasabb eladásokat produkálták. Ők ezeket öt napon belül el is passzolták.

A nagy érdeklődésre való tekintettel egy hatodik változatot is kiadnak. A Snakeskin Green ACR-ből harmincegyet terveznek. Ezeket július közepén kezdik árusítani – vélhetően nem kell sokáig árulni őket.