Tessék, készül az új Rolls-Royce Phantom

2016.07.06. 14:28

A britekre eddig nem volt jellemző, de most a Rolls-Royce is belekóstolt a sejtelmes teaser-fotók világába. Rögtön egy új irányzatot nyitnak a műfajban, és egy kész autó részletfotója helyett ők inkább a készülő új Phantom részletével jelzik a világnak, hogy folyik náluk a munka.

A képen a Rolls vadonatúj, full alumínium vázának munkálata látható. A vázé, amely először a nyolcadik generációs Phantomban mutatkozik majd be, és amelynek platformja hosszú évekre a márka új kősziklája lehet. Nem sokat tudni róla, de már most több modellről hallani, ami erre épül majd, köztük a 2018-ra várt SUV-é, de várhatóan ezt használja majd a Ghost, a Wraith és a Dawn következő generációja is.

Bár az új Phantomról már több kémfotó készült, a Rolls szerint az aktuális generáció még mindig szépen fogy, így nincs értelme elsietni a váltást. Sőt, a jelenlegi modell búcsúja előtt még kijönnének pár egyedi kiadással is, szóval hiába ez a teaser, az új Phantomot és vele együtt az új vázat leghamarabb jövőre mutatja be a Rolls.