Se Lánchíd, se rakpart – elesett a főváros

2016.07.15. 10:27

Autóba ülnél Budapesten? Nézd meg ezt a képet az aktuális lezárásokról, olvasd el, mi lesz itt a hétvégén, majd gondold át még egyszer, csinálsz-e bármit az autóddal itt hétfőig.

Rossz hír az autós forgalomnak, hogy a káosz oka a Red Bull Air Race budapesti fordulója, amely vasárnap délutánig tart. A BKK tájékoztatása szerint ma 16:30-ig zárva lesz a Lánchid, a Pesti alsó rakpart a Szent István park és a Lánchíd között, a Budai alsó rakpart a Margit híd (Üstökös utca) és az Erzsébet híd között, valamint a Lánchíd utca a rendezvény előkészületei miatt (Red Bull Air Race).

Ma este 22 órától vasárnap 18:30-ig ideiglenesen kétirányúsítják a Fő utcát – de csak a BKK járatai hajthatnak be. Szintén ma este 22 órától részben újra lezárják a Pesti alsó rakpartot hétfő 6 óráig a Szent István park és a Lánchíd között, továbbá a Bem rakpartot hétfő 4:30-ig.

Folyamatos, élő dugókép a fővárosból itt:

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.