Új vezetőt kap az Apple autós projektje

2016.07.26. 14:46

Ha az Apple autófejlesztési terveiről van szó, általában kevés konkrét információ áll rendelkezésre. Most azonban tudni lehet, hogy az Apple Watchért is felelős Bob Mansfieldet bízták meg a Titan nevű belső projekt irányításával. A legtöbb rendelkezésre álló információ szerint a Project Titan az Apple Car fejlesztési fedőneve.

Mansfield 1999-től több pozícióban is dolgozott az Apple-nél. 2010-től a cég jövőbeli projektjeinek koordinálásával bízták meg. Mansfield vezetésével készült az Apple Watch, az iPad és a Macbook Air. A korábban hardverfejlesztésért felelős mérnök tapasztalatai és munkaköre alapján jól illik a titkos autós vállalkozás élére.

A tapasztalt szakember bevonása azt sejteti, hogy fontos szakaszba ért a projekt, amely hivatalos információk szerint legkorábban 2021-ben hozhat látható eredményt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.