Brutálisabb is lehetett volna a Bugatti Chiron

2016.07.27. 07:07

A Veyron utódjaként idén bemutatott Bugatti Chiront többféle jelzővel is illethetjük, de szinte biztos, hogy a visszafogott nem lesz köztük. Nehéz elképzelni, hogy az autó orra a mostaninál is fenyegetőbben nézett ki az eredeti tervek alapján.

Az újdonságért felelős vezető tervező Sasha Selipanov két orr-résszel tervezte meg a Chiront. Az eredeti terv egy sokkal fenyegetőbb verzió lett volna. A Bugatti patkó-alakú hűtőmaszkja mellett két óriási légbeömlő nyílás helyezkedett el. Különálló fényszórók helyett a tervező két hosszú ledcsíkot tervezett. Ezek körbevették a két méretes légbeömlőt. Az eredmény letisztult, formabontó és rettentően agresszív lett. Talán túlságosan is.

Meglehet, hogy ezért mondtak rá nemet a Bugattinál. Nem jó nekik se, ha szerencsétlen egyszeri nézelődő halálra rémül a közeledő sportautótól. Ugyanakkor erre a jelenlegi verzió nyolcszemű fizimiskáját látva is minden esély megvan.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.