Egy brutális pickupban debütált az újító pohártartó

2016.07.31. 16:49

Hogy a Ford Super Duty Európából mennyire láthatatlan típus jól mutatja, hogy hozzánk egy okból jutott el a generációváltás híre. Az ok nem más, mint a márka által szabadalmaztatott, széthúzható, kétszer kettes pohártartó, ami a szupererős pickupban debütált. Ez itt:

Negyedik generációját éli a Ford brutális termetű pickupja, a Super Duty, aminek egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy négy mázsa híján 15 tonnát képes vontatni. A különösen nagy és masszív (95 százalékban nagy szakítószilárdságú acélból készült) platós a tizenharmadik generációnál tartó F-széria után megy, de szemben azzal ezt csak hat literesnél nagyobb motorokkal szereli a Ford. Ez talán a legfőbb különbség a lakossági Ford-pickuppal szemben, na meg a pohártartók száma. (Itt egy kép az autóról, alább a szám)

Azzal a trükkös megoldással együtt tíz pohártartó került az új Super Duty utasterébe, amiben a Ford kommunikációja szerint ott tükröződik az ügyfélismeret. „A Super Duty ügyfelei kemény munkások, akik szeretik, ha kéznél van a pohártartó vagy a tároló. Ez az innovatív, tárolóból pohártartóvá alakítható rekesz mutatja, hogy a Ford jobban ismeri a pickupos ügyfeleket, mint bárki más” – mondta Doug Scott, a Ford teherautó vonalon aktív marketingcsoportjának vezetője.