Még egy új Lada érkezik

2016.08.12. 16:25

Egyelőre csak az orr-dekorációból mutattak valamit, ami viszont az új tervezésű Ladák mindegyikén ugyanilyen. Ennek ellenére vannak egész hihető találgatások arról, hogy mire is számíthatunk.

A Lada csak mostanság kezdte kiaknázni a Vesta típuscsaládban rejlő lehetőségeket. Eddig kétféle kivitel gyártása indult meg, a Vesta szedáné, illetve az ötajtós, magas építésű Xray-é. Eddig csak ezeken találkozhattunk a márka jellegzetességének szánt C alakú krómdekoráción, ami a képeken is szerepel. Ezért szinte biztosra vehető, hogy ezt a családot bővítik tovább újabb változattal. Lehetőség akad bőven, hisz kombi, ötajtós, sőt, az Xray alapjaira egy terepjárásra alkalmasabb modell is készülhet – a pletykák szerint ez utóbbi megjelenése a legvalószínűbb.

Úgy néz ki, a Ladának egyelőre bevált a Vesta család: ahogy felfutott a termelés, még növekedni is tudtak az amúgy szabadesésben levő hazai piacon, így a kínálat bővítése szinte természetes továbblépési irány.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.