Már tesztelik a nyitott i8-at

2016.09.03. 08:01

A kabrió i8 híre már azóta forog, hogy a BMW 2012-ben bemutatta az i8 Spyder tanulmányt. Onnan még a kétajtós kupé forgalmazása is két évre volt, de amíg az időközben ideért, a nyitott tetős változat körül nagy lett a csend. Mostanáig, ugyanis a Nordschleifén készült videón éppen tesztelnek egyet.

A tesztprototípus a ragasztó szerint még korai fázisában tart. Jól láthatóan egy kupét szabdaltak össze, mert a négy évvel korábbi tanulmány egész más logika szerint épült fel; ott az ülések mögött nem tartották meg ezt a hátat. Valószínű itt sem fogják, angol szaklapok szerint a mehanizmust rázópróbázzák egyelőre. A Spyderrel (ha így hívják majd egyáltalán) várhatóan megvárják a lassacskán esedékes faceliftet, és az sem kizárt, hogy a kabrió egy erősebb hajtásláncot kap majd, szóval idén még ne várjuk. 

Ja, így nézett ki az a bizonyos korai i8 Spyder tanulmány:

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.