Az egyforma i8-asoktól szenvednek a Leicester focistái

2016.09.04. 12:05

Hülye ötlet volt a full egységes i8-flotta, a Leicester játékosai hamar megunták a BMW-keresősdit a csapat parkolójában. Máris elkezdett betarkulni a bajnokcsapat bajnoki flottája.

Egy hónapja annak, hogy a Leicester dollármilliárdos tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha meglepte játékosait fejenként egy BMW i8-assal. A tizenkilenc sporthibrid mindegyike a márka Protonic kék színét kapta, ami egy kupacba parkolva nagyon jól mutat a Twitteren, de rendesen megkavarta a focistákat.

Nem a világ legjobban fizetett játékosairól van szó, nem mindenkinek áll minden edzésnapra más Lamborghini a garázsban, így sok leicesteres használja napi szinten i8-asát. Ebből indul a kabaré, amikor az edzések után kezdődik a találd meg játék. Mostanáig, sokan ugyanis már megelégelték. Eddig pontosan heten, köztük Danny Simpson, Riyad Mahrez, Wes Morgan és Jeffery Schlupp már leadták az autót átfényezésre/átfóliázásra, amit nem máshol, mint a Nothingam Forest és a West Ham United egykori sztárjának, Marlon Harewoodnak a műhelyében intéznek.

Marlon Harewood és a fóliázásra váró i8-asokk
Marlon Harewood és a fóliázásra váró i8-asokk

Remélhetőleg az így megspórolt stressz hatására talpra áll majd a tavalyi szezonban csodát tett csapat: három forduló után most a kilencedikek.