Visszahívják a Pagani Huayrákat

2016.09.11. 17:15

Ha valaki dollármilliókat költ egy autóra, hajlamos azt remélni, hogy hibátlan gépet kap a pénzéért. Ez azonban sajnos nem mindig van így. Elég a kigyulladó Ferrarikra gondolni – vagy éppen a Pagani Huayrára. Utóbbira teljes körű visszahívást rendeltek el az Egyesült Államokban.

A méregdrága sportkocsiban a légzsákkal lehetnek problémák. A vezetőoldali egységet nem rögzítették megfelelően, így elmozdulhat a helyéről. Ez pedig azt jelenti, hogy egy baleset során kinyílva nem látja el megfelelően feladatát, fokozza a sérülésveszélyt. A javítás nem túl összetett, a rögzítést a Pagani regisztrált márkakereskedései gyorsan és ingyenesen kiigazítják.

A visszahívás minden, 2014. április 21. és 2016. július 29. között gyártott Huayrát érint, amely az Egyesült Államokban forgalomban van. Ez a nyilvántartás szerint 32 példányt jelent.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.