Centiken múlt a tízmilliárdos Ferrari épsége. Később aztán lezúzták

2016.09.18. 11:15

Nemrég lett vége a fejlett világ legőrültebb autóverseny-hétvégéjének, a Goodwood Revival-nek. Ez az a rendezvény, ahol egy Jaguar E-Type-ban ülve nyugodt lekiismerettel feszülhetsz neki egy Ferrari 250 GTO-nak, hogy aztán fél méter híján legyaluld a seggét a világ legdrágább sportautójának.  

Hogy a videón látható példány utoljára mennyiért cserélt gazdát nem tudni, de utoljára 52 millió dollárért adtak/vettek egy Ferrari 250 GTO-t. Ennél lényegesen olcsóbban várhatóan már nem cserélgetik ezeket, így a Goodwoodban oroszrulettező példány sem érhet kevesebbet tízmilliárdnál. Ezért is szerencse, hogy megúszta a Jaguart. Csak aztán kicsit később jött az AC Cobra. 

Voltak még meredek pillanatok az idei Goodwood Revival-ön olyan autókkal, amiket máshol már nem látsz komoly versenyben. Videók itt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.