Utcai versenyzés közben csaphatta oda a McLarent

2016.11.03. 11:28

A szupersportautós utcai vagánykodásból az esetek többségében semmi jó nem sül ki. Nem volt ez másképp Los Angelesben sem, ahol egy külvárosi részen csaptak oda egy zöld McLaren 650S Spidert. A közel nyolcvanmillió forintos sportkocsit rendesen leamortizálták, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, egy vétlen sofőr is megsérült.

crash3-1021x580

Szemtanúk szerint a McLaren éppen 100 km/h körüli tempót mehetett, és egy fekete Dodge volt az ellenfele – arról, hogy Charger vagy Challenger lehetett, megoszlanak az állítások. A McLaren egy A6-os Audival ütközött. A sportkocsi negyven év körüli sofőrjét azóta már a kórházból is kiengedték, az Audiban ülő 60-70 év közötti férfi viszont súlyosabb sérüléseket szenvedett.

Az utcai verseny másik résztvevője lelépett, mielőtt a rendőrök kiérkeztek volna. Őt a hatóságok jelenleg is keresik. A helyi rendőrség egyik nyomozója szerint idén ez már a nyolcadik olyan baleset volt a környéken, amelyet illegális versenyzésre vezetnek vissza.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.