Kíváncsi vagy, hány autót nyírtak ki Clarksonék?

2016.11.05. 09:31

Miközben a Clarkson-May-Hammond trió utáni Top Gear igen megosztóra sikeredett, a nagy hármas keményen dolgozik az új műsoron, a The Grand Touron. Eközben pedig el is hintenek néhány morzsát, amelyeken addig csámcsoghatunk, amíg végre ki nem jön az első epizód. Most egy újabb videót dobtak ki az internetre, hogy tovább csigázzák az érdeklődést.

A mindössze tizenöt másodperces videó arra hívja fel a figyelmet, hogy már csupán két hét van a premierig. Az Amazon Prime ugyanis november 18-án sugározza az első adást. Az új teaserben néhány érdekes számot mutatnak meg. Kiderül például, hogy a forgatások során 27 autót pusztítottak el, 1,5 milliárd mérföldet vezettek (na jó, ezt csak Clarkson mondja) és közel 15 ezer csésze kávét ittak meg.

Magából a műsorból egyébként csak néhány képkockát láthatunk felvillanni, de az már ezekből - és az eddigi információkból is - biztosnak tűnik, hogy látványos és érdekes lesz a The Grand Tour. Várjuk.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.