Hangok, határok nélkül

2016.11.10. 18:26

A hamarosan érkező autós műsor legfontosabb alkatrésze az egykori Top Gear-es műsorvezetők személyisége, és a legújabb előzetesben ez kerül az előtérbe, ha nem is a leghízelgőbb módon.

Az évad forgatási nyersanyagából összevágtak mindent, ami érthetetlen, artikulálatlan hörgés, nyüszítés vagy halandzsa, amiben az a legszebb, hogy a világ minden pontján pontosan ugyanazt jelenti. Így, bár a későbbi műsor megértéséhez nyilván nem árt majd legalább szövegértési szinten birtokolni az angol nyelvet, ehhez a rövid kliphez még erre sincs szükség.

Tulajdonképpen kedves ötlet ez, ajándék azoknak a tömegeknek, akik amúgy csak a képeket és gesztusokat értik majd a show-ból. Vagy más szempontból nézve megmutatják az angolul tudóknak, hogy mit értenek a műsorból a többiek. Vagy ezt most én agyaltam túl – annyi biztos, hogy ebből itt pontosan annyit értenek majd önök is, mint mi. Jó szórakozást.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.