Jövő héten jön az új Ford Fiesta

2016.11.25. 17:21

Egyelőre annyi biztos, hogy a Ford Kölnben, az idei Go Further eseményen mutatja be a következő Fiestát, amely új pozícióba kerül a cég palettáján.

6

Eddig viszonylag keveset hallottunk az új Fiestáról, de az ötajtós Ka megjelenésével egyértelművé vált, hogy a jelenlegi Fiesta méretben és használati értékben is túl nagy átfedésben van az újdonsággal. Így a Fiesta típusjelzés várhatóan egy nagyobb méretű modellen él majd tovább, amely nemcsak Európában lehet sikeresebb a négy méter feletti hosszúságú konkurensekkel szemben, de Észak-Amerikában is nagyobb érdeklődésre számíthat, ahol a jelenlegi modellt is négyajtós szedánként forgalmazzák.

A premierre november 29-én kerül sor, a Ford idei dzsemboriján, ahol közel háromezer főnek – úgy 2500 kereskedőnek és a szaksajtó képviselőinek – rendez show-műsort a Ford, a cégvezetés főszereplésével.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.