Megleckéztették a két helyet foglaló autóst

2017.01.01. 11:07

Nem ritka látvány Magyarországon sem: egy autó két helyet foglal valamelyik nagyáruház parkolójában. Az egyesült államokbeli Portlandben azonban a jelek szerint nem nézik jó szemmel az ilyen mutatványokat.

DBBBn

A fenti fotó egy Walmart parkolójában készült, ahol egy Nissan Juke-ot sikerült éppen a két parkolóhelyet elválasztó vonalon felejteni. Nem igazán nagy autóról van szó, hogy túlságosan centizgetni kelljen, amikor két kocsi közé állunk be, ráadásul szemmel láthatóan a szomszéd normálisan parkol, nem lóg át a felfestésen.

Egy vásárlónak szemet is szúrt az indokolatlanul terpeszkedő Nissan, és úgy döntött, megleckézteti a tulajdonost. Nem vandálkodott, nem tett kárt az autóban, csak éppen három oldalról bevásárlókocsikkal kerítette el. Kérdés, hogy a nissanos mennyire vette a lapot, és vajon a jövőben jobban meggondolja-e, hol hagyja az autóját.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.