Tokióban nyílt az első önálló AMG-szalon

2017.01.16. 06:28

Megnyílt az első önálló AMG-szalon – az üzletnek a japán főváros, Tokió ad otthont. A sportkocsikat eddig több mint négyszáz helyen lehetett nyálcsorgatva nézegetni és hazavinni a világ negyven országában, de az AMG Performance Centerek mindegyike egy nagyobb Mercedes-Benz márkakereskedésbe integrálva működött.

Az AMG elnöke, Tobias Moers elmondta: az önálló szalon megnyitása egy összetett stratégia része. Már az eddig létrehozott AMG Performance Centerek is a márkanév erősítését szolgálják, és a modellpalettát is igyekeznek szélesíteni, a tokiói kereskedés viszont új szintet jelent számukra.

A jövőben évről évre egyre több AMG-logós autót akarnak eladni, ebben pedig az önálló üzleteknek is fontos szerep juthat. Hamarosan tehát több hasonló is megnyithatja kapuit. Ami a modelleket illeti, Moers szerint a darabszámot tekintve a 43-as sorozat jelenti a húzóerőt, de a 65-ösöket sem kívánják elhanyagolni – az AMG-fanatikusoknak fontosak a V12-es gépek.

Az őszi Frankfurti Autószalonra újdonsággal is készülnek: a Project One-t már meg is villantották. Ez egy hibrid szupersportkocsi lesz, amely az AMG-paletta csúcsát jelentheti.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.