Kicsúszott az új Ford Mustang

2017.01.17. 14:33

Az idén érkezik a Mustang frissített változata, amelyet néhány kisebb formai és tartalmi módosítás különböztet meg a jelenleg kapható változattól. Úgy tűnik, egy gyári videó került idő előtt nyilvánosságra az új kivitelről, ahol mozgás közben figyelhető meg, mi lett más az autón.

A legfeltűnőbb, a Mustang karakterét is érintő eltérés módosítás a fényszók új formája, amely kifelé keskenyedik. Hogy jobb-e így, mint a korábbi, vízszintes felső kontúrú lámpákkal, az nem egyértelmű, de arra elegendő a változtatás, hogy egy pillantás legyen megkülönböztetni a két változatot. Átalakították a hűtőrács körüli légbeömlőket is – az alsó szélesebb, a nappali menetfények alatti két szélső keskenyebb lett – és hátul a kipufogóvégek körüli diffúzor-imitáció is újnak tűnik, más érdemi változtatást azonban nem látni a képeken.

Valószínű, hogy műszaki szempontból még ennyit sem változtatnak a Mustangon, bár hallani róla, hogy a középső motor, a csak Amerikában elérhető 3,7 literes V6-os eltűnik a kínálatból, a GM és a Ford által közösen kifejlesztett új, tízfokozatú váltó viszont megjelenik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.